O nama

Dugo razmišljam na koji način predstaviti viziju i poslovanje naših autoškola, odnosno kako se približiti ljudima te im dočarati veličinu, suvremene metode rada, pristupačnost i profesionalnost.

O čemu se radi?

Ovdje je sve započelo

Autoškola Topolovec posluje od 2000.-te godine na području Donjeg Miholjca i okolice. Od samog početka smo profesionalno pristupali obuci kandidata konstantno unapređujući proces obuke. Trudili smo se biti drugačiji od drugih uvijek sa širokom lepezom usluga i prateći nove trendove. Kroz godine smo rasli pa smo 2016. godine dostigli plafon na našem području. Jedina mogućnost rasta nam se pružila u prilici preuzimanja druge autoškole na drugom području. Splet okolnosti je bio takav da se prijatelj povlačio iz posla obuke kandidata za vozača i to u nama bližoj okolici, u Našicama. Tada se nije mogla otvoriti nova autoškola na nekom području već je jedina mogućnost širenja bila ulazak u vlasničku strukturu druge autoškole. Nismo se dugo dvoumili i ubrzo smo sklopili posao o preuzimanju autoškole Oprez.

Od tada je prošlo više od tri godine. Poslovanje autoškole Topolovec smo preslikali i na Oprez. Osim obuke kandidata za sve A i B kategorije proširili smo djelatnost obuke kandidata za C i CE kategorije. Također, sa našim dugogodišnjim poslovnim partnerima iz Pučkog otvorenog učilišta AMC iz Nove gradiške ishodili smo odobrenje za izobrazbu odraslih osoba. Izmijenili smo kompletan vozni park, ugradili GPS module u vozila, uveli e-učenje u teoretski dio obuke i uvelike osuvremenili obuku na području grada Našica. Ime autoškole nismo htjeli mijenjati jer je autoškola Oprez dugo na tržištu. Sa jedne strane smo dobili plus u vidu prepoznatljivosti, ali sa druge strane nam je teško promovirati veličinu i pokazati da se radi praktički o istoj filozofiji samo jedna škola posluje na području Donjeg Miholjca, a druga na području Našica.

Autoškola Oprez, Našice

Što želimo i kuda idemo?

Naše autoškole danas raspolažu sa ukupno 16 vozila za obuku kandidata za vozača. Tu su osobnih 9 vozila , 3 motocikla, 1 moped, 2 teretna vozila i 1 priključno teretno vozilo. Trenutno je zaposleno 12 djelatnika koje ulažu iznimne napore kako bi sve savršeno funkcioniralo. Spadamo među najveće organizacije za obuku kandidata na području Slavonije i Baranje.

Velika prednost u odnosu na sve ostale autoškole je ta da u svakom trenutku možemo reagirati na zahtjeve tržišta, odnosno gdje je veći broj polaznika mi na to mjesto postavimo i veći broj djelatnika. Tako nešto male autoškole sa jednim ili dva instruktora nikako ne mogu napraviti pa lakše dolazi do zagušenja procesa obuke, nezadovoljstva polaznika i ne redovitih termina za obuku kandidata.

Definitivno na ovome ne želimo stati. Samo okrupnjavanjem se mogu zadovoljiti današnje potrebe tržišta. Želimo učvrstiti svoju poziciju na tržištu i biti prepoznatljivi po kvaliteti i profesionalnosti.

Osim osnovne djelatnosti, obuke kandidata za vozača koju konstantno razvijamo, u tijeku su nam i poslovi vezani uz proširenje programa u obrazovanju odraslih osoba, ali o tome ću više pisati u nekom od sljedećih postova.

Želite li saznati više o nama ili imate pitanje slobodno nam se obratite:

  • Adrese: autoškola Topolovec – Augusta Šenoe 11 31540 Donji Miholjac, autoškola Oprez – Braće Radića 26 (1. kat) 31500 Našice
  • Telefoni: autoškola Topolovec – 031/632-600, autoškola Oprez – 031/613-870
  • Mobitel: 095/906-51-75 (Matej)
  • E-mail: info@autoskola-topolovec.hr info@autoskola-oprez.hr
  • WEB: www.autoskola-topolovec.hr www.autoskola-oprez.hr